WHERE AM I GOING?

kk

Juhu! Kasper og jeg smutter en tur til sydens sol og varme. Vi trænger til en tur væk fra hverdag og kulde i uge 6-7. Jeg glæder mig til at få noget farve på kroppen og dase rundt i smukke sommerkjoler på stranden. Destinationen er ikke helt bestemt endnu, men vi skal have bestilt rejsen i aften. Vi har kigget på Dubai, Kap Verde ørene og Mauritius. Vi kunne heller ikke lade være med at kigge lidt på sommerferie, som vi måske skal afholde på Maldiverne. Jeg har altid drømt om at komme dertil, så mon ikke det går i opfyldelse i år. Jeg er i mit rejse es efter et spændende møde i dag – som i forhåblig snart må høre mere om. Jeg krydser fingre for at det lykkedes og at projektet starter op.

See you soon / IDA

Share:

1 Comment

  1. 19. januar 2017 /

    Uh hvor lækkert, og hvor I heldige!! Gad virkelig også godt rejse ned til lidt mere sol og varme ☺ Og Maldiverne ville jeg ELSKE at opleve ❤ Det må være dejligt at kunne rejse sådan væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.