WEEKEND WISH #1.

423514_K0H10_4260_003_094_0000_Light-Princetown-crepe-satin-slipper
Gucci slippers.

Hej piger.
Så blev det endelig fredag og det betyder selvfølgelig weekend. Jeg har spottet disse ternede Gucci loafers og jeg er crazy med dem. De ville være så fine til et par sorte bukser og en hvid skjorte eller en hvid sommerkjole. Jeg drømmer virkelig om et par! Mon ikke der flytter et par ind i løbet af efteråret… Jeg tror næsten ikke jeg “overlever” uden, haha.

I aften skal jeg op og spise ved min mor sammen med Kasper og min søster. 2017 har været et turbulent år på det familiære plan, så det er dejligt at bruge noget tid sammen. Vi er heldigvis en lille og tæt familie der holder sammen i tykt og tyndt. Arrangementet står på lækre bøffer, salat og måske et lille glas vin – det er jo fredag. Jeg er lidt knotten, for vores sofabord er stadig ikke kommet og jeg vil så gerne dele vores nye stue med jer. I må være toldmodige.

GOD WEEKEND!

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.