Louis Vuitton Trocadero

Hej piger,

I dag har jeg sovet længe efter en vellykket personalefest med bobler i lange baner og skønne mennesker. Jeg trængte dog til noget frisk luft og en tur på min cykel, så jeg tog min lille hund med i kurven og cyklede ind til lopper på havnen. Jeg forelskede mig ret hurtigt i denne taske da jeg så er den i en fantastisk stand. Jeg vil kun have designer tasker i god stand, ellers er det ikke meget ved. Jeg fik den til en spot pris. Jeg har ikke haft en Louis Vuitton taske i flere år men det er et brand som langsomt sniger sig ind på mig igen. Tasken hedder Louis Vuitton Trocadero og jeg kan slet ikke vente til at jeg skal bruge den. Er den ikke smuk? God søndag!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.