ANBEFALING/ VILLA I SYDFRANKRIG

I de sydfranske alper i mellem skov og olivenlunde ligger den smukkeste villa! Vi ankom om natten, men stemningen omkring villaen ramte os med det samme. Der var bare så idyllisk og hyggeligt. Vi hoppede selvfølgelig direkte i poolen.
Huset har plads til 10 og har 3 badeværelser og 4 toiletter. Udenfor er der det hyggeligste spiseområde/terrasse med kiwiplanter over, opvarmet pool (26-30 grader varm), poolbar, udekøkken med grill og pizzaovn, legeplads, bordfodbold, liggestole, loungesæt og den smukkeste udsigt. En lille bonus info, om aftenen er der vildsvin uden for hegnet i haven, vi kunne se en mor med små grise. I forhold til indkøb er også et lille marked og en købmand ca en kilometer fra huset – ellers er der ca 15min til Frejús eller 25min til Cannes.
Allerede inden vi tjekkede ind modtog vi den bedste service, Lova (udlejer) svarede på alle vores beskeder inden for en halv time og hun stod klar da vi ankom med informationer og god vin. Hun havde også handlet ind, så der var lidt morgenmad. Vi nød virkelig opholdet i villaen og alt var bare over forventning! Jeg kan varmt anbefale at leje denne fantastiske villa – og generelt bare hos Lova!

Tilmeld jer AirBnb her, og få 220kr i rabat på din første booking!

*Direkte link til villaen her.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.