VIBEKE SCOTT DRESSING GOWN

 

Modtaget i gave af Vibeke Scott /

Når elegance møder komfort og bare rammer plet i min stil – så har vi denne dressing gown fra Vibeke Scott i farven nougat. Den er bare lige mig! Jeg ifører mig altid noget afslappende når jeg er hjemme.  Jeg synes Vibeke Scott har formået at skabe noget brugbart og enormt smukt som man kan rende rundt i uden at føle at man ser for “afslappet og kedelig ud”. Den er super eksklusiv og i mine øjne et perfekt bud til kvinden som værdsætter kvalitet og nærmest har alt. Jeg overvejer faktisk at bruge den med en buks, en t-shirt og et par støvler til – ville det ikke være ret fint?
Jeg drømmer allerede om den i en anden nuance – se farve mulighederne her. (Advarsel, i bliver forelsket i dem alle ligesom jeg)
Materiale:
• Silk velvet
• 83% silk 17% viscose.

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.