Verdens bedste bronzer

Affiliate: Tromborg Baked Minerals Bronze pudder.

Jeg vil lige give jer et godt søndags tip med på vejen. Jeg købte denne Tromborg mineral bronzer på vej til Sitia og jeg er virkelig blevet vild med den. Den var perfekt til min solbrune hud når vi gik ud om aftenen og nu bruger jeg den på kinderne. Den giver en smuk glød for der er en smule shimmer deri. Den er super drøj, så der er virkelig til lang tid. Tromborg er et af mine fortrukne mærker når det gælder mineral pudder, øjenskygger og deres fantastiske scrub. Jeg har en lang liste med ønsker derfra.

Husk det er muligt at få 10% ved tilmeldning af Miinto’s nyhedsbrev når du handler for mere end 499,-

Love / Ida

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.