UNIKA HOOP – ANNI LU

Jeg har givet mig selv en gave, denne Limited edition Anni lu hoop fra Befashionable. Befashionable har fået lov til at sælge disse unikke øreringe og der er et meget begrænset antal. De findes i fire størrelser og denne er en XL – perfekt til når man kun har en i. Jeg elsker ting som er anderledes og hvor ingen har mulighed for at få en magen til. Jeg skal have den i allerede i dag hvor turen går til Skagen! Hvad synes i om den?

I må have en skøn tirsdag!

Share:

1 Comment

  1. Lise
    30. august 2017 /

    Har også selv foræret mig en, helt enigt i at have noget unikt, og superfede med forskellige øreringe
    God tur til Skagen og dejlig dag

    Bh Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.