Undertøj med omtanke

Reklame for Hunkemöller

Kan man være sexet og miljøbevidst på samme tid – det kan du bande på. Hunkemöller har faktisk en hel kategori med bæredygtigt undertøj. Der er styles til en hver smag.
Jeg elsker når store brands bevæger sig i den retning og tager ansvar – for vi har alle et fælles ansvar for at passe på kloden. Hvert en lille skridt i den retning tæller i det store hele.

Jeg har længe savnet et større udvalg af både undertøj og bæredygtigt nattøj – noget som ikke kun var basis eller hvor der kun var en enkelt blonde bh at vælge. Jeg har savnet noget der kunne give mig en følelse af, at se godt ud fra inderst til yderst uden at gå på kompromis med mine mål/leveregler. Man behøver jo ikke så kedelig ud, bare fordi man har miljøet med i sine valg.

BH’erne her er fra kategorien og simpelthen så smukke og behagelige. Jeg elsker blonderne og de feminine vibes. De er lavet af genanvendt nylon og er i de fineste grønne nuancer.

I fremtiden vil jeg helt sikkert bruge Hunkemöller, når jeg skal have fornyet den inderste garderobe.

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.