UNDER MY UMBRELLA

 

img_95866Hej søde piger! Beklager stilheden de sidste par dage – jeg har været på arbejde. Skjorten er faktisk fra butikken og jeg har snuppet den i bordeaux med sort mønster også. Jeg er big-time skjorte pige, så jeg har faktisk i dag investeret i endnu en skjorte fra Heartmade. Jeg skal bruge den til alle de kommende begivenheder – og i kan godt glæde her til at se den! Den er så smuk og speciel.

Jeg starter officielt nedtælling til min fødselsdag i dag. Kun 10 dage, og 8 dage til mine piger kommer.

/IDA BENEDICTE

Share:

1 Comment

  1. 13. oktober 2016 /

    Du er så smuk!!! <3 Glæder mig til at se din heartmade skjorte in action 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.