TIP / SMALL LAVENDER BAGS

Et lille søndagstip:

Jeg holder meget af duften af lavendel, den er så ren og behagelig. Da jeg var lille lærte min mormor mig dette lille trick, så hun skal selvfølgelig hyldes lidt i dette indlæg. Man kan bruge hvilke som helst små stofposer og så friske lavendler fra haven. De er ved at afblomstre lige nu, men de kan stadig bruges. Fyld poserne så de er tætte og fine. Jeg ligger dem i mit klædeskab imellem mit tøj/undertøj, så det får en skøn duft. Man kan også ligge/hænge dem dem på sit badeværelse eller mellem håndklæder/hviskestykker. Jeg elsker naturen, så hvorfor ikke hive det af den vi kan indenfor og genbruge det.

Jeg håber i kan bruge tippet! God søndag! 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.