THERE IS A NEW BAG IN TOWN

img_1667

INSTAGRAM PICTURE / hej piger, som nogen af jer nok har spottet har jeg tilføjet en ny darling til samlingen. En Proenza Schouler i sort læder. Jeg har det sidste lange stykke tid ledt efter en fin en, til en god pris. Jeg fandt denne og kunne ikke dy mig Jeg er vild med det lidt rå look til alle mine feminine items. På tasken har jeg faktisk sat min nye pink pom pom fra 白SHIIRO x SOFIE HVIID – i kan se den i mit næste indlæg! Må i have den dejligste mandag! Jeg er så klar på en ny uge, mit humør er himmelhøjt.

/IDA

Share:

3 Comments

  1. 9. januar 2017 /

    Wauw hvor er den bare ekstrem smuk!!!! Lucky you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.