TGIF & MY NEW GANNI COAT


/Ganni Fabre cotton coat
 / Céline taske/

Jeg var jo på hygge/shoppetur med min søster først på ugen og vi forelskede os blindt i denne Ganni frakke. Vi satte begge jagten ind, bestilte den samme dag og nu er den MIN. Jeg elsker leopard og denne kan bare få en hver hvid t-shirt til at se cool ud. Jeg har købt den så jeg kan have en strik under her i efteråret. Sammen med har jeg prøvet mine nye guld sko som jeg købte sammen med de gule for en slik i H&M og mine negle er blevet lakeret lyserøde til i morgens strabadser. Vi skal nemlig til 25 års fødselsdag. Jeg vil bare lige ønske jer en skøn fredag! OG i må meget gerne skrive hvad i synes om min nye frakke?

/ Ida

2 Comments

  1. 19. august 2017 /

    Årh jeg elsker også leopardprint 🙂 Og den er godt nok smuk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.