TAKE DAILY VITAMINER

takedailycuIMG_0120

Hej piger!

Jeg har glædet mig meget til at dele dette nye fantastiske koncept med jer – Take Daily. Hos Take Daily kan man få skræddersyet en vitaminpakke, som matcher den kost og de vaner man har. Jeg har indtil videre faktisk ikke selv spist vitaminer ved siden af min kost, men jeg har tænkt på det mange gange, jeg har været lidt uvidende omkring hvilke jeg skulle købe. Man tager helt enkelt en test på ca. to minutter og derefter vises de tre vitaminer de anbefaler til netop dig – super nemt og trygt! Det koster den nette sum af 149,- om måneden og på Take Daily’s hjemmeside har man sin egen side hvor man kan læse om sine vitaminer og hvad de indeholder. Jeg har fået lov til at give jer 50% på den første måned med rabatkoden: ITSFASHION50.

Mine vitaminer:

Multi Vitamin D+, Shape Me Up og Premium Omega-3 Fish Oil.

Jeg tog testen og disse tre vitaminer var dem som matchede mig bedst. Jeg træner 3-4 gange om ugen og vil super gerne tabe mig, Shape me up er rigtig god når man er på en diæt og kun spiser bestemte madvarer. Den hjælper til at man får alle de nødvendige vitaminer. Omega 3 fiske olien er helt ideel for mig, fordi jeg til daglig ikke får spist så meget fisk som jeg gerne vil. Multi vitamin D+ bidrager til en normal sundhed,  og så den danner basic for personlige vitamin pakke. Den indeholder faktisk 13 vigtige ting som er gode for krop og sind. Jeg føler at testen har fundet de bedste til mig og jeg vil helt sikkert fortsætte med at tage disse tre vitaminer. Jeg føler mig frisk, oplagt og tilpas i min krop når jeg er sund og indtager de helt rigtige vitaminer og spiser sundt. Når man har et godt sundhedsgrundlag er der også bedre plads til at skeje ud i ny og næ. Take Daily kan varmt anbefales!

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.