INFINITY BAG

Taksen er sponsoreret.
På min rejse var jeg så heldig at have fået denne super praktiske og smukke toilettaske fra Stolbjerg Copenhagen med. Tasken kan købes i tre størrelser – min er en størrelse small og perfekt til både rejser og hverdagsbrug.
Den er super smart lige at hænge op på en knag når man har den med og nem at folde sammen derhjemme. Den har vandtæt foer i lommerne og kan indeholde super meget, hvis man pakker den godt. Og så er designet jo også bare super simpelt og elegant. Stolbjerg Copenhagen fokusere på bæredygtighed både i virksomheden men også privat – og det rammer altid plet i mit hjerte. Jeg prøver selv at være mere bevidst og handle/købe bæredygtigt.
Den hænger nu fast på mit badeværelse og jeg bliver lidt gladere for den hver dag.

KØB DEN LIGE HER.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.