sparkling vintage bag

img_0659

Hej piger! i den kommende tid er den lille glitter taske altså et must have! Hvis du har eller finder en vintage er det endnu bedre! Jeg desværre ikke en vintage model, men jeg har lige købt denne i H&M til 249,- og med deres nye APP sparede jeg 20%. Jeg skal have den med til alle julens fester og events. Der er lige præcis plads til min iPhone, pung og en lipgloss. Første event er allerede på lørdag hvor jeg skal til julefrokost med mit arbejde – det glæder jeg mig til! Har i en lille perfekt glitter taske?

/ IDA

Share:

6 Comments

  • by benedicte
   Forfatter
   4. november 2016 /

   Ja, det synes jeg altså også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.