SMILETS BY, AARHUS

Århus er en af Danmarks skønneste byer! Jeg kunne virkelig godt se mig selv bo i byen. Min søster og jeg har flere gange snakket om at baile Kasper og flytte dertil sammen, men det går nok ikke. Så det må blive et visit i ny og næ. Stylepaste, Cos og Munthe er et must at besøge. Specielt i Cos ender jeg altid med tyve ting i prøverummet. I Stylepaste har de Céline, så det går jeg altid ind og drømmer om en nummer tre. Vi har haft den dejligste dag, kigget butikker og spist lækker frokost ude. Vejret har været mildt og rart. Jeg har kun købt en basic t-shirt og en halskæde. Men det kan jo heller ikke altid ende med dyre spontane køb. (Desværre)

Jeg har også fået besked om at min Chanel taske er solgt i dag, det et lidt vemodigt men nu ruller der et skønt beløb ind på min konto, yay!

GOD WEEKEND, GIRLS.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.