Sitia snapshots #2

Hej girls,

Så blev anden omgang billeder klar til jer! Som i kan se, er her altså bare dejligt. Vi har spist morgenmad på vores terrasse hver dag og vi har solet på stranden mere eller mindre hver eneste dag. I forgårs var vi som sagt på tur i vores lille bil, som er med i rejserne hos Eliza was here. Vi fik set nogle smukke strande, blandt andet en surfer strand. På vej hjem til hotellet kørte vi en anden vej.

Nu til den lidt sjove historie; Det skal lige siges at vi har joket ret meget med bjerggeder og pludselig står der to i vej kanten, alle andre vi har set har været bag hegn og meget sky. Vi holder ind til siden med vinduet nede og geden nærmer sig bilen, vi griner højlydt og vil tage billeder – pludselig står geden altså næsten med hovedet inde af mit vindue og jeg panikker og skynder mig at rulle vinduet op. Vi grinte så meget, for det er jo bare en ged. Men vi fik dem set og næsten med på bagsædet.

I dag er den sidste dag og det er lidt trist, men også rart at turen går hjem, hjem til vores hund, familie og vores egen seng. Vi nyder de sidste soltimer og lyden af havets bruden.

Vi ses!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.