SINGAPORE POSTCARDS #1

Vi har haft vores første hele dag i Singapore og her er bare skønt! Vi har dog fået rigeligt med sol, da vi fik af vide hjemmefra at solcreme slet ikke var nødvendigt. Men efter nogle timer i solen kunne jeg hurtigt mærke at solen var skarp, så jeg slæbte min søster med efter en solcreme. Skaden var desværre sket, så hvis i befinder jer i Singapore og har set to røde krebse, er det bare os. Klimaet her er meget anderledes, men rart. Varmen er konstant og det føles lidt som at gå i en sauna (31 grader) – men man vender sig på en måde hurtigt til det. Her er rent og meget grønt. I dag har vi som sagt slikket sol, lavet plan for resten af ferien og spist mad et lokalt sted, det smagte så lækkert. I morgen skal vi i China Town og Little India, så der tager jeg mit kamera under armen, så jeg kan knipse nogle kvalitetsmæssigt bedre billeder. Nu vil jeg snart smutte i seng, klokken er nemlig 22:35 lokal tid.

Vi ses!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.