SIMPELT LIV & BÆREDYGTIGE IDEER

Jeg stiler mere og mere efter det simple liv – jeg har faktisk for nylig besluttet mig for at skille mig af med en masse ting. En masse ting som fortjener et nyt liv, fortjener at blive brugt. Der kommer både til til salg, til genbrug og til en familie som ingenting har.

Hvad er egentlig nødvendigt og hvor meget er nødvendigt?
– det er jeg begyndt at spørge mig selv mere om.

Vi går en tid i møde hvor forbrugsfesten topper på alle områder, men jeg kunne godt tænke mig at finde ind til kernen. Finde indtil hyggen, sammenværet, tankerne bag gaver, den simple julemiddag, det hjemmelavede og det kreative. Jeg har faktisk lavet en liste over ting, som jeg gerne vil lave, selvfølgelig alle med tanke på miljø og kærlighed til dem jeg holder af.

  • Soyalys med tørrede blomster i.
  • Bivoks papir til at pakke madvare ind.
  • Genbrugspapir med tørrede blade og blomster.
  • Julegaverne skal pakkes ind i genbrug – fx. aviser, bånd fra det sidste års gaver, pynt fra naturen osv.
  • Sylterier i genbrugsglas.
  • Ranke med tørrede blomster.
  • Sell out af alt vi ikke bruger.
  • Rosetter med glitter, har du en fin ‘opskrift’ modtages den med kyshånd.

Hvad har du af syslerier på tegnebrættet?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.