Shitty sommer & rejselyst.

Jeg skriver sjældent brok indlæg eller dårlige ting herinde da jeg helst vil udsende positive vibes. Men jeg kan simpelthen ikke forstå hvor sommeren er henne? Det regner hver éneste dag! Jeg er frustreret til op over begge øre og jeg har bare lyst til at rejse afsted. Jeg kan ikke huske en sommer der har været så elendig som denne. Jeg er i gang med at overtale min søster til en afbudsrejser i uge 37 og jeg håber inderligt at vi kommer ned til varmen og solen. Det kunne være skønt med en tøsetur. Jeg vil lufte mine stænger i sommerkjoler, sidde længe ude om aftenen og gå ture i sommerluften.

Så kære vejrguder, giv os en fantastisk sensommer!

God lørdag!

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.