SERIE SØNDAG

Jeg elsker serier og jeg har virkelig set mange de sidste 4 år! Det var nemlig min kæreste som introducerede mig for serieverden da vi begyndte at se hinanden. I starten synes jeg det var lidt plat, men så ramte serie-fetishen også mig. Jeg vil de næste par søndage anbefale nogle gode serie herinde, og hvad er bedre en end god serie om søndagen under dynen. Alle disse er på Netflix. 

Dollars: Business, kærlighed, familie og drama – alle de gode ting i en serie. Den er ret ny, så der er kun 11 afsnit tilgængelige indtil videre. Man følger primært familiens diva Fallon som er en fashionabel og bestemt pige som vil skabe et nyt stort firma, som er konkurrent til hendes fars firma. Den er vildt god.

Girlboss: Den perfekte serie til modeelskeren som måske også har en indre iværksætter. Serien handler om en pige ved navn Sophia som er meget ustruktureret og ustabil. Hun mister sit job men får en god idé da hun finder en værdifuld ting i en genbrugsbutik. Hvad ideen er, må i se i serien..

Tyrant: Barry (seriens hovedeperson) bor i USA med sin familie, men da hans bror skal giftes tager han familien med til hans hjemland. Det ender med at blive et langt ophold, da landet har ændret sig en del på 20år. Serien er virkelig god og måske ikke en typisk serie jeg ville vælge, men jeg er glad for jeg tilfældigt valgte at se første afsnit.

Orphan Black: Det er en af de bedste serier jeg har set! Det lyder plat, men den handler om kloner – det er det eneste jeg vil fortælle, for det er en serie som bare skal sees. Giv endelig ikke op i starten, den bliver kun bedre for hvert afsnit!

Papirhuset: Den handler om et kup som skal gøre en flok kriminelle stinkende rige! Planen er udtænkt  af professoren – som har forudset alle tænkelige situationer, eller har han? Det er det nyeste skud på min serieliste og jeg håber virkelig på en sæson 2.

God fornøjelse!

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.