SECONDHAND KØB #2.

Jeg kan ikke få armene ned, for jeg har lige købt disse Designers Remix støvler i Tøjstory. Jeg elsker secondhand, for nogle gange er man bare svine heldig, som her. Jeg var faktisk inde for at indlevere en Chanel taske og så stod de der bare – og haps! Nu er de mine forevigt. Støvlerne er total rockede og de skal bæres til diverse feminine kjoler, sorte bukser og hvide skjorter. Når sommeren ikke helt er med os, må man jo forberede sig til efteråret med lækre items. Dette er et nyt lille tiltag herinde, jeg vil i fremtiden dele mine secondhand/genbrugs køb med jer. Jeg shopper en del secondhand, så det er jo oplagt. #1. var kjolen her.

Jeg kan anbefale at holde et skarps øje med Tøjstory på instagram, de ligger den ene fashionable ting op efter den anden og man skal være hurtig.

Happy fashionweek!

Share:

5 Comments

 1. 27. august 2017 /

  Åh, de har så meget fint i vinduerne altid, har dog ikke trådt ind endnu 🙂 Lækre sko ellers.

  – A

  • fashionpost
   Forfatter
   27. august 2017 /

   Ja, jeg lure også altid deres vinduer 🙂 Tak.

   God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.