SAVE 15% OFF EVERYTHING

SAVE 15 % OFF EVERYTHING WITH THE CODE: FASHIONPOSTDK.

Hej girls,
Jeg modtog også dette fine ur i sølv, det er fra den nye kollektion Classic Petite fra Daniel Wellington. Jeg bruger nemlig både sølv, guld og rosaguld – det er super cool at mixe synes jeg. Det sølv her er lidt mere råt end det rosaguld som jeg viste jer her.  Men begge er faktisk helt uundværlige. Rabatkoden på de 15% gælder indtil d.30 april 17′ og den gælder på hele webshoppen også den nye kollektion. Jeg har lidt tænkt på at vise jer min DW samling en dag, ville det være interessant? Som jeg skrev tidligere er jeg glad for alle mine DW ure, men denne nye kollektion har ramt plet hos mig! Jeg elsker klassiske items.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.