SATURDAY NIGHT OUT

Hej girls,

 I går aftes var jeg til en tøseaften i min nye armygrønne bluse fra Gestuz, som jeg købte i Me&Eliza den anden dag. Jeg har hvis rigtig fået et crush på grøn. I dag er blevet brugt på afslapning med K, da han lige som i sidste uge ikke er hjemme før fredag igen – og efter det væk i to uger mere – pyha! Men så får jeg masser af tid til at planlægge indlæg til jer.

Jeg er også endelig klar med min Paris guide, jeg har ikke kunne udgive den fø, da indlæggets længde fik mit blogs layout til at drille – MEN, som i kan se er bloggen blevet opdateret med nyt lækkert layout. Jeg er super glad for det nye udseende!  Hvad synes i?

Share:

1 Comment

  1. 24. april 2017 /

    Hvor ser du godt ud <3 Og elsker det nye layout <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.