RICHMOND & FINCH / SAVE 20% OFF

Hej girls,

Så blev det tid til en ret så lækker rabatkode. Jeg har modtaget disse to flotte covers fra Richmond & Finch og jeg er helt vild med det farverige sommer print. De er begge fra deres SS17 kollektion, som næsten lige er landet. Jeg kan faktisk slet ikke beslutte hvilket jeg vil have på min telefon. Richmond & Finch er et super trendy mærke som laver covers i yderst god kvalitet og med et top lækkert design. I har helt sikkert set dem på instagram eller facebook. Jeg har fået lov til at give jer 20% på hele jeres køb med rabatkoden: fashionpost.dk20. Det kunne måske være en lille påskegave til en i holder af eller til jer selv, bare fordi de er super flotte og uundværlige.

I må have den skønneste dag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.