REJSER I 2016

IMG_1808 IMG_1978 IMG_1930 IMG_0131 IMG_0524Hej piger! Jeg elsker at rejse og jeg har været en smule ude at rejse i 2016. I 2017 håber/regner jeg med at besøge flere nye destinationer. Jeg har lavet en liste over steder jeg gerne vil besøge inden for de næste to år. I år har jeg besøgt disse steder:

Thailand – Bankok – Koh Chang – Pattaya.
Vi drog på vore bedste rejse sidste år i januar. Vi tog til det varme Thailand i knap tre uger. Vi startede i Pattaya, som var en meget spøjs og skidt by. Det var en lidt dårlig start, men det ændrede sig da vi efterfølgende tog på Koh Chang. Vi boede først på et strand hotel med bungalows. Vi spiste morgenmad på stranden hver morgen. På Øen så vi elefanter og en masse små strande med blåt vand og smukke palmer. Efter 7 dage tog vi længere ind mod byen på hotellet AWA, som på det tidspunkt var under et år gammelt. Jeg var mundlam da vi trådte ind i receptionen, aldrig har jeg set/været på et smukkere hotel. Vi sluttede rejsen med et par dage i Bangkok.

Spanien – Marbella – Puerto Banus.
Sommerferien brugte Kasper og jeg i Spaniens varme sol. Vi har forsleket os lidt i havnebyen Puerto Banus, så det er nok et sted vi besøger igen. Vi havde en dejlig afslappende uge, med masser af sol og badning. Ren afslapning!

Marokko – Tanger.
Vi tog en endags tur da vi var i Spanien til Morokko og det har ført til at Morokko ligger meget højt på listen over steder jeg gerne vil hen i 2017. Vi var i byen Tanger, som ikke er så turistet, men gaderne, butikkerne, maden, musikken, varmen var fantastisk! Jeg vil dog gerne til en lidt mere besøgt by, da det er mere sikkert. Marrekech eller Adgir.

Sverige – Malmö.
Jeg var så heldig at blive inviteret på weekend af min skønne veninde Linda i Malmö. Vi havde den hyggeligste weekend fyldt med løjer og tøsehygge. Hun viste mig det bedste af den dejlige by. Det er en tur jeg vil huske på længe og som vi kan grine af sammen. Stockholm er nu på listen over ønskede destinationer.

København. 
København – der har jeg været en del gange i 2016. Jeg har allerede arrangeret flere ture i det nye år, nye møder og spændende tiltag. Men den bedste tur må være sommerferie opholdet på Bella Sky med Kaspers familie. Vi havde fire skønne dage med sol og hygge! Vi var på papirøen, kanalrundfart og i Nyhavn.

2017 – NYE ØNSKE DESTINATIONER:

Marokko – Marrekech, Stockholm, London, Bali og Paris.

/IDA

Share:

1 Comment

  1. 29. december 2016 /

    Årh så lækkert med alle de rejser <3 Og 2017 lyder absolut heller ikke tosset !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.