Rejsen går til..

hej girls,

Vi rejser allerede på lørdag og vi har valgt at rejse med Eliza was here – et rejseselvskab lige efter min smag. Vi skal til Kreta, nærmere en by der hedder Sitia. Vi skal bo i en lejlighed i Villas Delight. Vi har en bil hele ugen, som venter på os så snart vi stiger af flyveren. Området vi skal bo i skulle have en masse smukke strande og en af dem er Vai beach, som skulle være en af de smukkeste palme strande i Europa. Villaen vi skal bo i ligger lidt for sig selv, lige midt blandt olivenmarker og i ro og fred. Jeg tager jer selv med både herinde og på instagram. Jeg glæder mig til at komme til Grækenland igen, det er efterhånden nogle år siden jeg har været der.  Hvor skal i på sommerferie?

Love / Ida

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.