RAZSPA CHRISTMAS BOX

Glædelig 1. december!

At vi nu har ramt december skal fejres med en anbefaling af de helt skønne – nemlig denne smukke gavekasse fra RazSpa. Det er den perfekte julegave, hvis du vil forkæle en du holder af. Æsken indeholder fem favoritter, fem naturlige og økologiske produkter til huden. Jeg elsker personligt både Raz’s univers og produkter. Gavekasserne er lavet i et aktiveringsprojekt for unge mænd med DOWN syndrom og kan gemmes til smykker eller andre goodies. Min skal pynte i min stue med mine yndlings bøger.

Gavekassen indeholder disse produkter:


Cleansing Mask 50g.

Den bruger jeg til at rense min hud med morgen og aften. Jeg lader den sidde i ca et minut, så på en uge har jeg den faktisk på i 14 minutter. Jeg elsker at det er så nemt at rense hud!

Coffee Face Peel 50g.

Den er FANTASTISK! Jeg har prøvet mange peeling masker fra utallige mærker, men Raz’s produkter har en magisk virkning på min hud – måske er det fordi de er så rene og naturlige. (Og lavet med kærlighed selvfølgelig)

Mint Scrub 50g.

Den skal jeg teste i aften i et varmt bad, efter en lang arbejdsdag. Og derefter skal min hud smøres ind i en blød bodylotion, som skal trænge ind og fugte min hud hele natten. Jeg elsker duften af mint og jeg kan lige forestille mig den friskhed den tilføre kroppen.

Mini Repair 15ml.

Et uundværligt produkt som jeg både bruger til ansigtet, læber, hænder og fødder. Mine hænder begyndte for et par uger siden at skalle, huden røg af og mine fingre kom til at se gamle ud. De var faktisk ikke tørre. Jeg prøvede håndcreme, en anden håndsæbe og at vaske mine hænder mindre, men intet virkede. Så smurte jeg mine finger ind i repair inden jeg gik i seng i tre dage fordelt over en uge. Det virkede, og mine hænder ser nu helt normale ud igen efter 1,5 uge.

Au Liquid Gold 10ml.

Den lille magiske med fattigmandsguld. Den giver den smukkeste glød og en smuk skinnende hud. Forestil jer en smuk kjole med denne på benene og en smule på brystet – voilà! Eller på en strand i de varme lande!

Gavekasserne kan købes i Torvehallerne, på RazSpa’s webshop, hos Wega Beauty og i Salling.


 

Produktet er modtaget i gave af RAZSpa til anmeldelse.

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.