MIN RAZ SPA RUTINE

 RAZspa produkt anmeldelse.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste disse tre produkter. Jeg kendte til RAZ fra torvehallerne i København, hvor jeg faktisk altid besøger hans stand når jeg er i København. Jeg har glædet mig specielt til at teste og fortælle jer om produkterne fordi de er så rene, naturlige og velduftende. Jeg holder meget af produkter som dufter af natur, noget ægte. Alle tre produkter har fungeret helt perfekt for mig. 

1. Cleansing Mask

Jeg starter min morgen hver eneste dag med at bruge denne vulkansk aske maske, sometider sidder den 30 sekunder og andre gange to minutter. Jeg bruger den selvfølgelig også inden jeg går til køjs. Den renser min hud i dybden og jeg skylder den af under bruseren. Den kan både bruges i ansigtet, på kroppen og til at fjerne make up. Jeg kan faktisk slet ikke undvære den nu, for den er så nem til de hurtige morgener og kraftfuld på samme tid.

2. As – Acne Serum:

Navnet taler for sig selv. Siden jeg startede med denne serum har min hud virkelig forandret sig, den er blevet flottere og renere. Den giver huden en mat overflade og virker kølende – forstil jer den lige under en flot make up. Jeg bruger den efter cleansing masken og ligger derfor en dagcreme på min hud.

3. Repair:

Repair er en helende salve til både ansigt og krop. Jeg bruger den i ansigtet, de steder hvor min hud har tendens til at udtørre, 2-3 gange ugenligt. Jeg har den på om natten, så den rigtig kan trænge ind, på min rene hud i mange timer. Derudover bruger jeg den på mine fingerspidser ved neglebåndende og på mine fødder. For mig virkede den allerede efter jeg havde brugt den få gange og jeg kan kun forstille mig hvor nødvendig den bliver her i efteråret/vinteren. Den er en lille lifesaver.

Alle RAZspa produkterne forhandles også hos Wega Beauty.

Reklame / Produkterne er sponsoreret af skønneste RAZspa. 

Share:

2 Comments

  • fashionpost
   Forfatter
   26. september 2017 /

   Mange tak! Jeg kan altså virkelig anbefale produkterne – serumen findes til forskellige hud typer 😀

   / God aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.