PURE LA MER LOVE

Affiliate: La Mer Cleansing micellar water 200ml / La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation Spf 20

La Mer’s produkter har taget mig med storm! Jeg startede med at få en prøve på michellar water og foundationen og begge ting inponerede mig altså lidt. Foundationen er som silke på huden både at smøre på og at se på – og så dækker den virkelig godt. Den er drøj i brug og dufter skønt. Jeg har virkelig prøvet mange brands, alt fra Chanel til Clinique til mineral pudder – INTET slår denne. Jeg har virkelig fundet mit mærke inden for foundation.

Michellar Wateren er er en plejede rense vand, den føles fantastisk på huden og fedter ikke. Jeg kan super godt lidt at den er nem/hurtig at bruge og den efterlader huden fugtet. Den kan købes i 200 ml og denne nye i 100ml, så den kan komme med på rejser.  Jeg kan ikke få armene ned over de her produkter! 

Nu vil jeg hente min lillesøster snart og så drager vi i mod lufthavnen! Næste gang vi ses, sidder jeg i Spanien med en kold sangaria på stranden!

/ STAY TUNED!

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.