PRETTY IN PINK

IMG_1454

Hej girls! Jeg elsker min nye strik, den har den perfekte farve. Jeg ejer faktisk meget få lyserøde ting, men farven har pludselig ramt mig som en amorspil. Jeg er nu på jagt efter de perfekte chunky øreringe i lyserød og måske en taske. Jeg må lige nu “nøjes” med min nye Proenza Schouler, som jeg simpelthen er blevet så glad for. Den kan indeholde de ting jeg bruger til hverdag og lidt til. Den er lidt mere rå end mine andre designer tasker, så den komplimentere den søde sweater helt perfekt. Pink er det nye sort, har i købt nogle pink items?

Pink symbolik:

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve. Den tilfører følgende positive energier: Venskab, ubetinget kærlighed, samvær, uselviske følelser og åndelig helbredelse.

Associationer:
Planet: Venus.
Dag: Fredag.

Facts om farven pink

Farven er blevet brugt i fængselsceller for at reducere uberegnelig og voldelig opførsel. Den gør folk mere venlige og mindre aggressive. Den skaber lykke og styrke hos kvinder.

/ IDA

Share:

6 Comments

 1. 16. januar 2017 /

  Den er simpelthen så fed! Ønsker mig også selv en, har overvejet én fra Minimum, som også er fornuftig i prisen 🙂

  • Fashion Ida
   Forfatter
   16. januar 2017 /

   Jeg tror godt jeg ved hvad det er for en – den er også fin 🙂 jeg fandt denne til 90kr, så det var et kup!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.