POSTKORT FRA MONACO

Monaco er virkelig smuk og det var et must nu når vi skulle til Sydfrankrig. Man kunne godt mærke at byen emmede af jetsettere – men det var også en oplevelse og man kunne få lov at drømme lidt om alle de flotte både og ting i butikkerne. Der er så meget på et sted.

Selv om det er fascinerende, er det nu alligevel også rart at have plantet fødderne solidt på jorden og at man ikke bare kan få alt. Jeg beundrer de mennesker som arbejder sig til tops, men jeg beundre også dem der er glade for lidt. Jeg elsker at opleve livets kontraster og besøge steder som er anderledes på den ene eller anden måde.

Singapore og Monaco må være de vildeste steder jeg har besøgt! Og det er ikke sidste gang jeg besøger Monaco, det er jeg ret sikker på. Jeg nåede slet ikke at se alt det jeg gerne ville.


 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.