PINK LEMONADE DRINKS

Hej piger,

Til mit Blogger Spring Party serverede jeg disse lækre og farverige velkomstdrinks. Jeg elsker at gøre noget ekstra ud af det når jeg holder arrangementer. De skulle faktisk have været lyserøde, men jeg synes ikke de var helt søde nok, så jeg piftede dem op med lidt Monin strawberry. De smagte himmelsk, så jeg tænkte jeg ville dele opskriften med jer – de er nemlig ret ideelle til sommerens fester/events. Opskriften ville også fungere som en punch i en stor glas skål. Og nu er det jo fredag, så det passer perfekt ind med en kold drink.

2 cl. vodka

10 cl. pink lemonade.

Lidt Monin Strawberry.

Pynt med citron og hindbær eller jordbær. 

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.