PERLE ØRERINGE, ET SOMMERHIT?

Hej piger,

Jeg er ret sikker på at trenden med store/tydelige øreringe fortsætter denne sommer – der skal bare nogle flere farver til. Jeg faldt over Vanité til et marked og siden har jeg allerede bestilt to par. Disse er mit seneste par og de er total sommer’ish – jeg kan lige se dem med en hvid afslappet kjole, en messy knold og et par sandaler i kernelæder. Jeg har ofte ikke så mange smykker på til hverdag, men altid noget i ørene, det pynter bare på et outfit. Jeg har også lige købt den røde blomstrede kjole, som i kan se et glimt af – den kan findes her til en spot pris. Jeg skal nok vise jer den i fuld figur en dag vejret er til det.

 

Share:

1 Comment

  1. 24. maj 2017 /

    De er super fine, men jeg er personlig mest til ørestikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.