PACKING LIST PARIS

day

Kuffert fra DAY / Pom pom fra 白SHIIRO x SOFIE HVIID / Kortholder fra MySisters / Magasin: ELLE.

Hej girls, så er der kun fem dage til vi flyver til Paris. Jeg er i fuld gang med at planlægge hvad vi skal opleve, derfor har jeg også lavet en pakkeliste. Det er vigtigt at begrænse sig når man kun må have 8 kg med og gerne skal kunne shoppe lidt med hjem også. Det tungeste outfit skal man selvfølgelig have på, på rejsen. Listen her kan faktisk bruges på de fleste storbyferier. På billedet herover kan i også se et glimt af en ting som jeg har ville vise jer længe, min kuffert som jeg har fået i gave af DAY med mine initialer. Jeg er meget glad for den og i skal selvfølgelig nok få det hele at se meget snart.

Et par sorte jeans/bukser.
En nederdel med strømper til.
En varm strik.
En kjole som både kan bruges dag/aften.
En skjorte.
En basic t-shirt.
Pænt undertøj.
Et par høje hæle og et par flats.
Et par pæne sko, som også er gode at gå langt i. (En del af rejseoutfittet)
Solbriller og en lækker taske.
Toilet taske kun med det aller vigtigste. (husk max 100 ml. reglen)
Kamera + oplader.
Computer og et magasin.
En pung fyldt med penge til shopping.
Headset til rejsen.
iPhone oplader.
Paraply og vanter.

BONJOUR PARIS!cropped-PicMonkey-Sample.png

 

Share:

2 Comments

  • Fashion Ida
   Forfatter
   3. februar 2017 /

   Haha, jo skal jeg lige notere dig? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.