Opbevaring & familieforøgelse.

Reklame for Pelican Self Storage //

Vi bliver jo en mere i lejligheden til sommer og jeg synes dælme at pladsen strammer til. Vi har endda et loftrum, men det er proppet til randen, da Kaspers lejlighed var helt møbleret da jeg flyttede ind og også stod vi med ting fra to hele lejligheder. Vi har skilt os af med meget, men vi har også købt en del nye ting sammen.

Vi har overvejet et opbevaringsrum, indtil vi finder et hus med plads til vores lille familie. Jeg tænker det kunne være en god løsning hvor sikkerheden er i top og vi ikke risikere fugt/lugte. Det er vigtigt for os at vores ting står et trygt sted, da vi har mange kasser med minder og arvestykker. Mine ting betyder meget for mig. Vi har tænkt på Pelican Self Storage, da de skulle være formidable inden for både sikkerhed og priser.

Muligheden er super god og det er rart at man ikke binder sig for mere end en måned af gangen. Jeg tænker helt sikkert det ender med, at være den rigtige løsning for os. Så nu skal kasserne bare pakkes, så vi kan få luft i lejligheden til lille blyp kommer om 4,5 måned. Jeg glæder mig så meget til vores nye eventyr.

Har du erfarring med opbevaring i sådan et rum, så del gerne din erfarring i kommentarfeltet.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.