OLYMPUS PEN 9 NATUR EDITION

Før/efter redigering af farver. 
Botanisk have var det perfekte sted at teste mit nye Olympus Pen PL9 pancake sæt. Jeg er ret begejstret for kvaliteten og close up billederne som er taget med det objektiv som medfølger – 14-42mm 1:3.5-5.6 pancake. Det tager både gode billeder tæt på og langt fra. Dybdeskarpheden er super god.

Kameraet fanger lyset helt fantastisk – jeg har det sidste lange stykke tid taget alle mine billeder med min iPhone 7 plus, men et kamera er bare noget andet – og bedre på mange måder. Det kan faktisk også filme i 4k. Jeg glæder mig til at afprøve video på min næste rejse. Jeg har købt et stativ, så jeg også kan filme/fotografere mig selv.

Før/efter redigering af farver. 
Her kan man virkelig se hvor flotte farverne er med kameraet på første billede som er helt uredigeret og ved en lille farve justering bliver billedet bare spot on til min stil. Jeg kan bare mærke at jeg bliver rigtig glad for det.

Her er der et billede lidt længere fra hvor man stadig kan fornemme dybdeskarpheden og farverne – det er helt magisk.
Udover gode billeder kan man dele billeder direkte fra kameraet over til telefonen via wifi. Det er også muligt at koble kameraet til en selvudløser i OL. Share appen – så man bare kan trykke på sin telefon og tage et billede. Der er også en Olympus redigerings app og lokalitets app.

Kameraet er total retro i looket, let at have over skulderen – og ret fashionabelt hvis jeg skal sige det. Jeg havde et Canon før, som jeg bare var ked af var så stort og besværligt at have med. Dette kan være i næsten alle mine tasker og har et hav af fantastiske funktioner.

Næste Olympus indlæg bliver en ferie version.

STAY TUNED!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.