NY PARTNER I VIRKSOMHED

I sommers skete der noget ret fantastisk… Peter fra Bohemo kontaktede mig angående et samarbejde og ville mødes til en kom kaffe. Hvad jeg ikke anede var, at han havde mere end blot et samarbejde i tankerne – hvis kemien selvfølgelig var der. Kemien var super god og vi kom faktisk hurtigt ind til sagens kerne som omhandlede et partnerskab i Bohemo. Jeg skulle selvfølgelig tænke over det, regne på det osv.

Jeg besluttede mig for at sige ja til et partnerskab, da jeg kunne mærke at det var alt eller intet for mig. Jeg har siden styret alle sociale platforme, udformet billedemateriale, været en del af indkøb osv. Indtil 1/5/2021 er det frivilligt, da min officielle kontrakt først starter der.

Jeg elsker allerede mit (næsten) nye firma og glæder mig helt ind i hjertet til at bygge en stor og forhåbentlig succesfuld virksomhed op med Peter. Vi er et super match med hver vores styrker som bare går op i en højere enhed. – og så har jeg stadig samme gode mavefornemmelse omkring firmaet og Peter efter nu et par måneder, det betyder jo også meget at man arbejder godt sammen.

Det vil betyde alverdens hvis I vil følge os på instagram @bohemo.dk og måske besøge vores fine hjemmeside.

Tak for jer!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.