Noget glemt, men smukt.

Hej girls,

Taaaaadaaaa! Mit køb var den anden dags event i Carré. Jeg havde faktisk helt glemt at denne ring fandtes og mit valg var egentlig faldt på en anden ring, men da jeg blev mindet om denne var jeg ikke et sekund i tvivl. Ringen er helt speciel fordi ædelstenene er så forskellige fra ring til ring. Jeg elsker den lidt bombastiske størrelse og selve ringen om fingeren har små detaljer. Jeg valgte den i en størrelse, så den er til at holde ud i varmen. Jeg skal jo alligevel på sommerferie og forhåbentlig til Santorini, så mon ikke den kommer med dertil.

Jeg håber i har nydt denne solrige dag mindst lige så meget som jeg! Jeg har slikket sol i gården med min lille hund, på et blødt tæppe. Jeg elsker bare sommeren! 

Love / Ida

 

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.