OUR NEXT VACAY IS ALREADY BOOKED

At rejse er at leve”

Så sandt som det er sagt! Vi er lige kommet hjem, men næste destination er allerede booket. Vi tager til Frankrig (Nice & Cannes) i uge 29 med min skønne svigerfamilie. Vi har lejet en luksus villa. Jeg har kun været i Frankrig en gang (Paris), så jeg glæder mig utrolig meget. Hvis i har nogle gode tips til restauranter, strande, ting at se – så tip gerne i kommentarfeltet.

Sidst på sommeren skal jeg også afsted med min mor og søster på tøseferie. Og til efteråret planlægger Kasper og jeg en eksotisk destination i to uger. Måske jeg når mine 6-8 rejser i 2018, som jeg har sat mig for.

Hvor skal i på sommerferie?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.