NEW NÚNOO BAG

Processed with VSCO with f3 preset

Hej piger,

Lige inden weekenden modtog jeg et brev i postkassen fra GLS – en pakke seddel om at der lå en pakke til mig. Pakken havde åbenbart lagt der næsten en hel uge og jeg havde ingen idé om hvad det var. Pakken indeholdte denne smukke Núnoo bag i bordeaux ruskind og et leopard net. Den har fulgt mig hele weekenden for den har den perfekte størrelse når man er på farten. Jeg har nu tre Núnoo tasker og jeg elsker hver og en! Denne bliver min sommertaske, når jeg indtager Skagen tre dage om ugen.    Hvis i er lige så forelsket som jeg, findes tasken lige her.

Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.