NATURIGIN BÆREDYGTIG RUTINE

Forfængelig – ja, det er jeg, både i forhold til det ydre og det indre. Jeg kan godt lide kvalitet og produkter som er uden skidt kemi og hvor der også er tænkt over emballagen. NATURIGIN opfylder begge dele og mere til.

Jeg har det seneste stykke tid testet en række hår/hud pleje produkter fra mærket. Jeg startede med volume shampoo og Conditioner, som bare gav mig total frisør følelse. Duften og følelsen af volume da den bare skummede lækkert op i håret.

Derudover har tørshampooen været genial i hverdagene. Med en baby på armen det meste af dagen er det ikke altid at dagens bad nåes i starten af dagen, så der er den en life saver. Det jeg specielt godt kan lide ved den, er at den ikke ligger et tykt hvidt pulver lag i hovedebunden – den er let og god.

Jeg har også brugt deres body wash, intim sæbe og bodylotion – virkelig også tre skønne produkter.

NATURIGIN har faktisk imponeret mig rigtig meget, så serien forbliver i mit badeværelse fremover. De er uden kemi, har tre certificeringer og plejer lige som jeg ønsker.
Jeg har faktisk også været så heldig at få en rabatkode til jer, så i kan shoppe lidt julegaver og lækkerier til jer selv.

Certificeringer:

CERTIFIED NORDIC SWAN ECOLABEL.
• CERTIFIED ORGANIC INGREDIENTS.
• CERTIFIED VEGAN.
• EMBALLAGEN ER LAVET AF GENANVENDT PLAST FRA HAVET.

RABATKODE: IDAB20

Spar 20% indtil 31/12/2020.

Glædelig december!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.