MY NEW WATCH

IMG_1595nyyy

Hej girls! Jeg har lige købt dette nye Skagen Danmark ur. Jeg har et i forvejen i guld, så jeg manglede et lidt mere hverdagsagtigt ur. Jeg elsker det ultra enkle design, den brune og bløde rem og så har det en fantastisk pris. I kan finde uret på Zalando her til den nette sum af 1195 kr. Urværket på Skagen ure har faktisk livstids garanti, fandt jeg ud af da jeg købte det. Man skal selvfølgelig genne garanti beviset. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til at bruge uret rigtig meget.

Jeg skal forresten til et spændende event på torsdag, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Det er i Århus og omhandler noget jeg rigtig rigtig godt kan lide. Jeg skal afsted med min veninde/partner in crime Linda, så mon ikke der bliver tid til at kigge lidt i butikker og en kop kaffe. Husk at i kan følge med i hvad jeg render og laver på insta-story @fashionida.dk.

/IDA

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.