Møbler til børneværelset

Et børneværelse må gerne være sød men også praktisk – derfor er gamle møbler fantastiske. Mange gamle skænke, skabe og tallerknrækker osv. er i en god massiv kvalitet og kan tåle at blive brugt. (også af en krudtugle. Til min Albert har jeg shinet tre gamle møbler op med lidt maling. Tallerkenrækken købte vi da vi boede i lejlighed og ikke havde pladsen til et babyværelse eller pusleplads på badeværelset. Så vi indrettede en plads i soveværelset, lige ved siden af badeværelset med en gammel malet tallerkenrække. Kommoden satte vi i stand til hans tøj.

Da vi flyttede i hus købte vi et gammel afsyret skab uden låger til 250,-, malede det i en sart armygrøn og så blev det hængt i børnehøjde. Albert elsker at tage tingene ned derfra og sidde og lege på sit tæppe.

Alle tre møbler giver personlighed og hygge til værelset, synes jeg. Det er ikke nyt, stramt og moderne.

Et andet projekt vi har lavet er denne gamle stol, som blev købt af en af mine favorit loppesteder. Hun fortalte at den var købt af en gammel mand på 85år, som selv havde siddet i den som barn. Det er endnu en herlig ting ved gamle møbler – gode historier og måske minder, hvis det er arvestykker.

For at lave et projekt som dette, skal du kun bruge:
– Grundrens.
– Sandpapir.
– Grunder.
– Maling + ruller/pensler.

Resten tænker jeg at i kan regne ud ellers så skriv en kommentar, så hjælper jeg hjertens gerne.

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.