MIT NYE ORANGERI

Jeg har endelig fået mig mit helt eget orangeri – #idasorangeri. Det har været en drøm længe lige som en kolonihave. Vi købte hus og flyttede ind i det oktober 2020, så det gav bedst mening med et glashus. Fra det gamle blev solgt til det nye blev bestilt gik der ikke mange dage. Det tog dog en halv krig at samle og sætte op.

Nu står det her og jeg er gået bambus-blomster-krukke-hygge amok, er det ikke blevet skønt? Det er mit frirum, børnefrit område. Rosé-huset! Jeg er derude at vande og lige nyde det hver dag, men indtil min søn starter i DP er det små stunder.

Jeg er også i gang med ar forspirre sorte tomater, kosmos blomster i hvide, honningurt og kartoffterne er sat ud. Deruover har vi rabarber, stikkelsbær – grønne og røde, solbær og brombær i haven. Når temperaturen stiger skal vi så ærter og jordbær. Min drøm er en selvforsynende have en skønne dag, når vi skal bo på landet..

Jeg har på forsiden lavet en have kategori, som jeg i fremtiden vil dele min nye hobby i.

Ha’ en smuk dag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.