MIT FØRSTE FOREDRAG

Butik Gejst.

Butik Gejst er en lille perle i kanten af Aalborg Centrum – den byder på lækre secondhand styles, interiør og den hyggeligste kaffebar. [Den er specielt kendt for deres legendariske flødeboller]

Min dag var helt fantastisk i går! Jeg startede med at besøge butik Gejst om formiddagen for at udvælge det tøj, som jeg skulle bruge til foredraget om aftenen. Jeg fandt de fineste sæt og følte faktisk et overraskende overskud. Jeg tog mig god tid og tænkte meget over valgene ift. det publikum jeg forestillede mig ville dukke op. Der skulle i alt komme 22 skønne kvinder.

Kl. 19.00 var alle pladser besat og først der blev jeg ramt af rigtig nervøsitet. Efter min præsentation gik jeg rigtigt i gang, og de støtte-papire jeg havde taget med blev hurtigt smidt. Jeg havde besluttet hjemmefra at jeg ville have kvinderne i spil og med i foredraget. Stil er faktisk en ret personlig ting, så for mig var det vigtig som stylist at få dem til at åbne lidt op. Stemningen røg hurtigt op og folk grinte og rakte hænderne i vejret for spørgsmål. Det gav et godt flow og jeg følte det hele endte med alle var klar til at shoppe alle de lækre styles.

Goodiebags

Jeg havde sammen med ejer af butikken Sofie sammensat nogle små fine goodiebag, som stod klar på pladserne da vi lukkede dørene op. Der lå blandt andet et gavekort deri.

Det var en super aften, alle hyggede sig og fik shoppet en masse fine secondhand styles – flere fik også udfordret sig selv på de nye køb, og det var jo målet.

Jeg gik hjem med en god følelse i maven og mod på at gøre det igen!

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.