MINI HAMBURG GUIDE

Hotel: Side Design hotel har mine varmeste anbefalinger. Det er et fem stjernet hotel, som ligger lige i midten af Hamburg.  Der er kun fem minutters gang til shopping og spisesteder. Hotellet har pool og spa, en lækker cocktailbar og restaurant.
Vi valgte et deluxe værelse, som havde en dejlig blød seng og et badekar – perfekt til to. Jeg hopper altid i badekar når vi er på hotel, så det er et must.

Morgenmad: Lige om hjørnet fra hotellet ligger et hyggeligt morgenmadssted/bakery [ Stadtbäckerei at Gänsemarkt] – hvor vi fik en god kop kaffe og noget tysk bagværk. Jeg kunne ikke stå for kanelsneglen, som smagte ret så lækkert. De havde alt hvad et bager hjerte kunne begære.

Shopping: Byen har alle de gode butikker, både high fashion og high street. Men en ting som jeg lagde specielt mærke er til, de har mange bolig/interiør butikker – jeg fik helt lyst til at omdekorerer derhjemme. Jeg fik selvfølelig shoppet lidt.

Drinks & dinner: Vi valgte at spise på [m]eatery, som hører til hotellet – og det viste sig at være en ret god beslutning. Vi startede med en drink i baren, jeg valgte en flamed vanilla og min bedre halvdel valgte en Fruity Serve Brockmans Gin Deutschland – det var nok de bedste drinks vi har smagt til dato.
Derefter bestilte vi en bøf og en flaske vin i restauranten. Vi nød hver en bid og hyggede os under hele middagen. Alt var bare helt perfekt.

Smukke spots: Hamborg emmer af charmerende bygninger, smukke kirker og hyggelige spots. Jeg vil helt sikkert prøve at tage dertil om sommeren, for at opleve byen i solen. Jeg gad godt at vi havde haft en lille hængelås med, som vi kunne have hængt her på broen – det har jeg altid haft en lille drøm om at gøre i en storby.

/ God getaway!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.