Min nye perle pusher.

Jeg har lige modtaget to flotte flotte armbånd med posten og dette er det ene. Jeg er ret vild med de forskellige størrelse perler og farven. Det er lavet af Mille Kunst, som laver de fineste smykker – jeg er specielt behejstret for perlearmbåndende.

Et armbånd som dette koster kun 120,- plus forsendelse – det er virkelig billigt for et armbånd som dette. I kan bestille på hendes Facebook her. Følg med på hendes side og herinde til jeg viser det andet armbånd som er helt anderledes og som ikke kan ses på hendes side endnu.

/ STAY TUNED!

* Armbåndet er modtaget i gave af Mille Kunst.

Share:

5 Comments

 1. Cecilia
  23. august 2017 /

  Ej hvor godt at du har bestilt 😀

  • fashionpost
   Forfatter
   23. august 2017 /

   Det synes jeg også <3

   Tak og i lige måde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.