MIN DAG I BILLEDER #1

Mine nye sneakers fra An Company / Juch Paris i bordeaux ruskind, ny blomstret kjole fra H&M og en gammel frakke fra Paris – på vej ind til Aalborg Beauty for at få lavet min anden behandling i min Nimue 12 week Challenge. De her sneakers er som futter og min nye kjole er altså spot on! Behandlingen var skøn og jeg besluttede mig spontant for at gå en lille tur op af Nørregade og det var bestemt ikke en dum idé.
En ny perle i Aalborg Ameli, som jeg helt tilfældigt dumpede ind i. Jeg fik en ret god snak med ejeren og en tour om de forskellige mærker og tanker bag butikken. Butikken er så fin og lækkert indrettet – jeg kan varmt anbefale jer at stikke forbi. Jeg vil bare lige advare jer, det er svært at gå tomhændet derfra.
Kiks med frugt og blogging! Jeg har haft fri, så jeg har haft en hel dag med mig-tid. Skålen er et fund jeg gjorde hos butik de 4 årstider i dag efter mit besøg hos Ameli. Jeg kunne have købt mig fattig, men jeg lod mig nøjes med denne og fik et lækkert katalog med hjem.
– Det har været en god og inspirerende fridag! Jeg håber at i synes det var hyggeligt at få et indblik i en dag hos mig.
/ Ida

 

* Behandlingen er sponsoreret af Mildh Press og skoene er modtaget i gave af An Company. 
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.