MALLORCA GUIDE

Where to stay: Vi boede på HM Alma Beach i Can Pistilla – et meget lækkert og smukt indrettet hotel. Værelset var lyst og vi havde en stor terrasse. Morgenmaden på hotellet var super og der var bobler hver morgen. Man kunne cykle til Palma langs vandet eller tage en taxa for 10-15 euro.

What to eat: I selve Palma vrimlede det med gode spise steder – noget for en hver smag. Vi spiste både spansk og italiensk mad. Vi spiste blandt andet på Gastrobar Casal Solleric hvor vi fik den lækreste panini, kartoffel/trøffel kugler og en cæsar salat. Cafeen lå lige midt i gaden, så vi kunne sidde og nyde byens summen. Vi besøgte også Traumantana som lå oppe i de små gader, der fik vi tapas/pindemadder – virkelig lækkert og anderledes.

Where to shop: Palma er virkelig en smuk by – det er fyldt med små fine butikker og hemmelige spots. Arkitekturen er fantastisk og man kan bruge timer på bare at kigge på smukke bygninger.
Der er rig mulighed for at shoppe både high-street som fx Zara og high-end som fx Louis Vuitton – men det bedste er de små specielle butikker. Man kan virkelig gøre sig nogle gode og anderledes fund både  til garderoben og boligen. Vi fandt en ret speciel butik med antikviteter – den hed Midge Dalton og er klart et besøg værd.
Butikken Natura blev lidt af en farvorit! Den skal jeg helt sikkert shoppe amok igen næste gang jeg er i Spanien.

Where to swim/tan: Mallorca vrimler med smukke strande i små bugte – vi besøgte denne perle i Cala Fornells. Vandet var turkisblåt og der var kun få andre besøgende. Stranden i Magaluf er også ret lækker, men ikke hverken øde eller smuk på samme måde. Det kan varmt anbefales at leje en bil og køre ud til de mere øde strande.

What to see: La Seu Katedralen i Palma er et must! Den ligger lige i centrum og er omringet af grønne områder og springvand. Byen vrimler også med gallerier, som er værd at se nærmere på.

Jeg kan varmt anbefale at besøge Mallorca – det er i mine øjne et lidt undervurderet feriested. Jeg blev fyldt op med ny inspiration og vil til hver en tid tage dertil igen. Et godt tip er at leje en bil og køre lidt rundt og se mere end bare Palma – det havde vi stor glæde af!

God ferie!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.